3 alternativer til Photoshop

Alternativer til Photoshop der er gratis eller billigere.

Adobe Photoshop er en af de mest populære programmer, når det kommer til billedbehandling. Desværre er det også utroligt dyrt, og kræver nærmest en uddannelse at mestre.

Er du nybegynder i den store fotoredigerings verden, er der ikke nogle nemme smuthuller. Der findes masser af programmer til nybegyndere, men de har ikke ret mange funktioner, og kan i bund og grund kun bruges til basis redigering, såsom at fjerne røde øjne, gøre billedet større eller mindre, tilføje lidt tekst og andre småting.

Ønsker du at redigere lidt mere effektivt i dine billeder har du 2 muligheder:

  • Du kan få en til at vise dig, hvordan et program virker.
  • Afsætte et par dage til at sætte dig ind i grundfunktionerne i et program.

Uanset hvilket metode du vælger, så husk at du ikke kan lære alt på en gang. Det vigtigste er at lære grundmetoderne. Derefter lærer du stille og roligt resten, når du begynder at lege rundt i programmet.

Er photoshop for dyrt?

Er du allerede en haj til Photoshop og træt af den høje pris? Så er disse 3 alternativer til Photoshop helt sikkert også værd at kigge på for dig, da et par stykker af dem har næsten samme brugerflade som Photoshop, hvilket burde gøre skiftet nemt og smertefrit.

Vores 3 bedste bud på en erstatning for Photoshop


Affinity Photo

Er du nybegynder, vil vi helt sikkert anbefale Affinity Photo. Det er en del lettere at lære end de mange andre alternativer, da de har mange video tutorials på deres hjemmeside.

Det koster desværre et beskedent beløb, men pengene er givet godt ud. Den gode nyhed er, at du har mulighed for at prøve programmet, inden du smider penge efter det.


Gimp

Gimp er gratis, og er næsten en tro kopi af Photoshops funktioner. Er du nybegynder, er det lidt svært at lære. Men mestrer du allerede Photoshop, er Gimp et godt alternativ.


Paint.net

Paint.net er et andet godt billedbehandlingsprogram.

Det giver dig utroligt mange muligheder for at manipulere med dine billeder, og sværhedsgraden er ca middel.

Den gode nyhed er at det er fuldstændig gratis.

Den billigste pris
Logo
Shopping cart