5 gode negleklippere til hunde

Find den rigtige negleklipper til hund

Selvom det ikke virker som andet end et kosmetisk problem, er det vigtigt for din hunds helbred og velbefindende, at holde dens negle trimmet med en af de gode negleklippere til hunde, der findes på markedet.

Medmindre din hund er meget aktiv udendørs, er det usandsynligt, at hans negle bliver slidt ned på egen hånd, og hvis de vokser sig for lange, kan de knække eller splitte.

Der er ingen fast regel for, hvor ofte du skal klippe din hunds negle. Nogle hundeejere kan godt lide at trimme deres hunds negle hver anden uge. mens andre venter, indtil de hører deres hunds negle klikke på gulvet. Uanset hvor ofte du klipper din hunds negle, betaler det sig at have en negletang til hunde af høj kvalitet til rådighed.

Negleklippere til hunde findes i flere forskellige former. Nogle er bedre til små hunde, mens andre fungerer bedst til de større racer.

Har du en lille hund, er det vigtig at vælge en negleklipper der passer til små hunde. Køber du en model der er for stor, kan du meget nemt komme til at klippe for meget af og risikere at ramme blodåren.

Har du en stor hund, er det vigtigt at vælge en negleklipper, der kan holde til store tykke hundenegle. Hvis du vælger en model, der er for lille eller for billig, vil du opleve at de ret hurtigt går i stykker.

Fordi der er så mange muligheder at vælge imellem, kan det være vanskeligt at vide, hvilken negleklipper der er bedst. Heldigvis har vi gjort alt benarbejdet for dig, og viser dig herunder vores bedste bud på de bedste negleklippere til hunde.

Næsten alle negleklippere, du finder herunder, kan fås til både små og store hunde.

Doggyman negleklipper til hunde

Doggyman er en gennemtænkt negleklipper til store hunde.

Negletangen ligger godt i hånden, og man kan virkelig mærke at kvaliteten er i top.

B&B Negletang til hund.


B&B´s negletang til hunde, er en god negleklipper til præcis afkortning af negle.

Den fås både til små og store hunde.

Negleklipperen betjenes med minimal kraft og har riller på grebet, der gør negleklipningen mere sikker.

Andis negleklipper.

Negleklipper, som gør det nemt selv at klippe din hunds negle. Plastikgrebet med gummi giver et godt greb om saksen og øger sikkerheden. Negleklipperen har desuden safety lock, samt en sikkerhedsomkreds, der mindsker chancen for at klippe neglen for kort.

Stor negletang til hunde – Dyrlægens egen negleklipper

Den bedste negleklipper til store hunde.

Er lavet i rustfri stål og plastik og er lavet i virkelig god kvalitet.

KW Maxi neglesaks til hund

En god negleskaks med sikkerhedsstop der kan anvendes til alle hunderacer.

Den billigste pris
Logo
Shopping cart