Den bedste dykkerpistol

En hammer er den hurtigste og nemmeste måde at få arbejdet gjort, hvis du skal banke et par enkelte dykkere ind, men når du står over for et større projekt, vil du opdage, at en dykkerpistol er hurtigere og giver mindre frustration og bøjede søm.

En god dykkerpistol skal være nem at bruge, holdbar og skal uden problemer skyde søm i hurtigt. For at gøre dette skal sømpistolen være i en god kvalitet og med mulighed for at tilpasse diverse indstillinger, mens du arbejder.

Lad være med at købe en billig dykkerpistol.

Uanset om du har brug for dykkerpistolen til dit job eller til gør-det-selv-projektet derhjemme, må du ikke gå ned på kvaliteten.

Mange af de billige dykkerpistoler du finder i dit lokale hobby-byggemarked, er overhovedet ikke pengene værd. Kvaliteten er simpelthen for dårlig, og de er ikke blevet testet godt nok, før de er blevet sendt på markedet.

Giv hellere 1000-2000kr mere og du vil med garanti få en dykkerpistol, der holder 10-20 år mere.

Dykkerpistol på batteri, luft eller gas?

Inden du køber en dykkerpistol, bør du overveje hvilket drivmiddel den skal bruge.

Her kan du vælge imellem batteri, trykluft eller gas.

Overvejer du allerede nu at købe en sømpistol på gas, så lad os stoppe dig her!

Udgiften til gaspatroner vil på sigt blive utroligt dyrt og så virker de ikke halvdelen af tiden. Der skal ikke meget til at slå en gaspatron ud af kurs. En lille utæthed eller for kolde temperaturer, og så står du med en sømpistol du ikke kan bruge.

Hold dig hellere til trykluft eller batteri.

Men dette valg er selvfølgelig helt op til dig selv.

  • Har du store projekter, ville jeg vælge trykluft.
  • Har du mindre projekter, ville jeg vælge batteri.
  • Skal du skyde mange skud hurtigt, ville jeg vælge trykluft.
  • Skal du arbejde inden for et stort areal, ville jeg vælge batteri.

Vær opmærksom på at dykkerpistoler til trykluft kræver en kompresser. Har du ikke en kompresser derhjemme i forvejen, så ville jeg satse på en sømpistol på batteri. det bliver hurtigt en dyr affære, hvis du også skal ud og investere i slange og kompresser.

Vær også opmærksom på, at der findes dykkerpistoler til forskellige slags søm og opgaver. Det er f.eks ikke en god ide at købe en dykkerpistol til beton, hvis du skal montere lister rundt om døre.

De bedste dykkerpistoler på batteri.

De bedste dykkerpistoler på trykluft.

De bedste dykkerpistoler på gas.

Den billigste pris
Logo
Shopping cart