Badedyr til børn og voksne

Badedyr og bademadrasser til børn og voksne

”I en lille båd, der gynger, sidder jeg og synger…” – det er vidst en sang, som vi alle sammen kan synge med på. Men desværre er det jo ikke alle og enhver, der har en lille jolle liggende nede i havnen.

Vi kan dog alle sammen hurtigt blive ejer af et badedyr eller en bademadras, som vi kan sidde og synge på lige så tosset vi vil – enten ved en pool eller på stranden.

Hvilket oppusteligt badedyr skal jeg vælge?

Hvilket slags badelegetøj du skal vælge afhænger lidt af din alder.

Voksne kan have alle former for badedyr og bademadrasser, så længe de passer i størrelsen, hvorimod børn ikke bare kan vælge frit på øverste hylde. Det vil jo ikke være særlig passende for en lille pige eller dreng, at have en bademadras, der f.eks ligner et ølkrus.

Det vil være langt mere passende med en ispind bademadras, så du undgår vrede blikke fra andre voksne. 

Hvis du er på udkig efter et badedyr, skal du tage stilling til, om det skal være et badedyr i almindelig størrelse eller et kæmpestort badedyr. Et kæmpestort badedyr vil helt sikkert tiltrække en masse opmærksomhed fra andre gæster ved poolen eller på stranden. 

Vil du gerne have maksimal opmærksomhed ved poolen eller på stranden, kan du gå efter et kæmpe enhjørning badedyr eller en kæmpe flamingo badering.

Trænger du til et pust?

Uanset om du vælger en bademadras, et lille badedyr eller et kæmpestort badedyr, er der en soleklar mulighed for, at du trænger til et pust, når der skal luft i. Vi kan kun anbefale, at du investerer i en lille hjælper, som er en elektrisk luftpumpe. ( reklame link)

Denne elektriske luftpumpe er utrolig smart, da den både kan sættes i cigarettænderen i bilen og i en stikkontakt. På den måde slipper du også selv for at puste det store badedyr op, hvilket altid er en god idé.

Baderegler med bademadrasser og badedyr

Inden du og familien skal hygge jer med jeres bademadrasser eller badedyr, er det vigtigt, at I får lavet nogle regler for, hvordan det skal foregå. 

For det første er det dit ansvar som den voksne, at opstille reglerne for dine børns færden med badedyr og bademadrasser. For det andet er det også dit ansvar ikke at slippe børnene af syne, når de er i vandet, uanset om det er ved en pool eller på stranden. 

Opsyn med dine børn er en vigtig opgave, der skal tages meget alvorligt, da det jo gælder deres sikkerhed. Sørg for at du ikke har distraherende ting omkring dig, når du har opsynsvagten. Sørg også for at være så tæt på børnene, at du kan komme i kontakt med dem med din stemme, samt har muligheden for at gribe hurtigt ind i nødstilfælde. Husk at selvom dine børn er gode til at svømme i en svømmehal, kan bølger og strøm hurtigt give alvorlige problemer. 

Når I bader i en pool med jeres badedyr og bademadrasser, så husk at tage hensyn til andre gæster i poolen, således at I ikke bare driver ind i dem eller legen bliver så vild, at det er generende for andre, der ønsker at benytte poolen. 

Ved stranden er der langt mere plads at boltre sig på, men der er så til gengæld også flere farer, som I alle skal være opmærksomme på. Når I ankommer til stranden, skal I som det første finde ud af, om det er fralandsvind eller pålandsvind. Hvis det er fralandsvind, kan det aldrig anbefales at bruge hverken bademadrasser eller badedyr. 

Ved fralandsvind er der stor fare for, at luftmadrassen eller badedyret driver hurtigt til havs – så hurtigt at du måske ikke når at opfatte, hvor langt du eller dine børn er kommet væk fra stranden på meget kort tid. 

Det er også en god idé, at du sørger for ikke at falde i søvn på en bademadras eller et stort badedyr. Det er så dejligt og afslappende, at ligge og hygge sig ude på vandet, men der er en risiko for, at du rent faktisk falder i søvn. Dette kan bevirke, at du befinder dig uden for lands lov og ret, når du endelig vågner af din tornerosesøvn. 

Kommer du eller dine børn for langt ud med en bademadras eller et badedyr, er der ingen anden udvej end at få sat en redningsaktion i gang. Så en sjov dag ved stranden kan hurtigt udvikle sig til en alvorlig sag, hvis I ikke overholde nogle simple regler.  

Hold styr på bade-tingene 

Hold styr på bademadrasser og badedyr ved at sørge for, at de ikke har mulighed for at blæse rundt på stranden, når der kommer en frisk brise. En frisk vind kan få legetøjet til at lande i vandet for derefter at følge bølgerne og drive til havs.

Du får helt sikkert nogle børn, der vil være ret så kede af at have mistet sit bedste legetøj på stranden. Men det værste er, hvis der er andre, der ser badedyret eller bademadrassen langt ude, så kan de nemlig få mistanke om, at der er sket en ulykke.

Derfor skal du altid holde styr på dit badelegetøj – hvad enten du befinder dig ved poolen eller på stranden.

Den billigste pris
Logo
Shopping cart