Gode fugtmasker til tør hud.

Om vinteren oplever de fleste at huden føles mere tør, end om sommeren. Derfor er det vigtigt at tilføre huden et fugtboost et par gange i ugen med nogle gode fugtmasker til tør hud.

Fordelen ved at bruge masker er, at disse er specielt udviklet til at afhjælpe et bestemt problem i huden. Det kan være dybderensende masker, fugtmasker, peelende masker osv.

Det er vigtigt at kende forskel på en fedttør hud og en fugttør hud, da du ellers ikke vil opnå det bedste resultat. Føles din hud ofte stram, eller “for lille” når du har været i bad eller renset din hud? Så er din hud fugttør, og du skal derfor vælge masker, som er fugtgivende.

Skaller din hud derimod og er rødlig omkring næsen samtidig med at den føles tør, så er det de nærende masker til fedttør hud, som du skal have fat i.

At bruge en fugtmaske eller nærende maske 1-2 gange i ugen hele året er selvfølgelig det mest optimale, og så skal masker altid bruges på den rene afrensede hud. Det er vigtigt at påføre en creme efter du har brugt en maske for at “forsejle” huden og bevare fugten.

Herunder finder du 12 gode bud på fugtgivende eller nærende masker, som kan hjælpe din hud med at komme i balance igen.

Længere nede på denne side, har lavet en liste med 5 af de bedste fugtmasker til tør hud, der findes på markedet pt.

12 gode ansigtsmasker mod tør hud.

De 5 bedste fugtmasker der virker.

Vi har ud fra brugeranmeldelser på diverse sider og i samarbejde med 3 materialister, lavet en liste herunder med de 5 bedste fugtmasker på markedet.

Vi gør opmærksom på at listen er i tilfældig rækkefølge.

De bedste masker til den fugttørre hud:

Caudalie Vinosource Moisturizing Mask

Caudalie Vinosource Moisturizing fugtmaske

Denne fugtmaske hjælper til at styrke hudens naturlige fugtprocesser, ved at binde fugten i hudens overflade, ved hjælp af hyaluronsyre, så fugten ikke fiser ud igen. Allerede når du påfører den, vil du opleve en øjeblikkelig fornemmelse af friskhed.

Denne maske udfylder desuden tørhedslinjer, så du vil få et yngre udseende. Derudover vil din hud føles blød og silkeagtig samtidig med at den vil stråle igen.

Påfør masken i et godt lag og lad den sidde 10 min. Masken fjernes med en kleenex eller masseres ind i huden.


Ecooking Fugtmaske.

ecooking fugtmaske

En let fugtmaske der indeholder fugtgivende olier fra bl.a sesam og mandarin. Indeholder hyaluronsyre, som går ind og virker bindende for fugt, så din hud ikke står åben for at miste fugt.

De fugtgivende ingredienser gør at huden bevarer sin fugtbalance og derved beskytter mod aldersforandringer såsom tørhedslinjer. Masken reparerer din hud og giver glød, så huden ser sundere ud.

Påfør masken i et tyndt lag og lad den sidde i 10 minutter, hvorefter den skylles af med vand.


Beauté Pacifique Fugtmaske

Beauté Pacifique Instant Hydrating fugtmaske

Beauté Pacifique fugtmaske genopbygger huden og løfter fugtniveauet. Den indeholder A-vitamin, som er forebyggende på aldersforandringer, så du over tid vil opleve at din hud bliver mere spændstig.

Det unikke ved denne maske er at den indeholder squalane olie, som er en olie der findes naturligt i huden. Med tiden nedsættes den naturlige produktion, og derved begynder huden at være mere tør og man får flere linjer. Ved at bruge fugtmasken her får du altså både A-vitamin og squalane på samme tid.

Masken påføres i et godt lag og skal sidde 5-10 minutter. Overskydende produkt fjernes med en kleenex.


Olay – Regenerist Night Mask.

Olay - Regenerist Night fugtmaske

Olay har en fantastisk fugtmaske til dig, som ikke har tiden til at sidde med en fugtmaske på i længere tid.

Olay – Regenerist Night masken giver fugt i op til 72 timer, og påføres i et jævnt lag inden du går i seng. Den fugtmætter huden mens du sover og efterlader den silkeblød når du står op om morgenen.

Masken indeholder blandt andet allantoin og grøn te-ekstrakt, hvilket giver den en lækker rig konsistent, men som hurtigt absorberes i huden, så den fedter ikke hele hovedpuden ind.

Du vil med det samme du får den på opleve at hudens tørst bliver slukket. Denne maske skal IKKE vaskes af, da du så ikke vil opleve dens virkefulde effekt.


Fugtmasker til den fedtørre hud:

Clarins SOS Comfort Nourishing Balm Mask

clarins sos comfort-nourishing balm mask

Clarins’ nærende maske er perfekt til den fedttørre hud. Dens smøragtige konsistens gør at du øjeblikkeligt vil føle en lindrende effekt på huden.

Masken indeholder vild mangosmør og mango-olie, hvilket tilfører huden essentielle fedtsyrer og nærer i dybden. Huden vil føles mere smidig og komfortabel. Samtidig mindsker den rødmen, så du vil få en mere stråelnde hud.

Påfør masken i et tykt lag og lad den sidde i 10 minutter, hvorefter den fjernes med en kleenex. Massér overskydende produkt ind i huden.

Clarins – SOS Mask Comfort – 75 ml

Original price was: 315 kr..Current price is: 285 kr.. -10%
Clarins SOS Comfort Nourishing Balm Mask – 75ml En lækker ansigtsmaske fra Clarins med en skøn duft af Mango. Masken nærer og giver fugt. SOS confort …

Clarins Santal Oil.

Det andet produkt til den fedttørre hud, er ikke en maske, men en olie, som hjælper til at genoprette fedtbalancen.

Det er en afbalancerende olie, som består af 100% rene planteekstrakter og æteriske olie. Den er helt igennem naturlig og er ikke tilsat konserveringsmidler. Olien indeholder desuden lavendel, som går ind og virker beroligende på huden, så rødmen mindskes og får huden til at slappe af.

Olien bruges om aftenen inden sengetid på en let fugtet hud. Tag få dråber og opvarm dem i håndfladerne og tryk let olien ind i huden (ikke tørre eller gnide). Allerede dagen efter, vil du kunne se at du har fået en mere stimuleret hud i balance.

Den billigste pris
Logo
Shopping cart