Gaveideer til barnedåb

Hvad skal jeg give i dåbsgave?

Der er ikke noget så dejligt som en barnedåb. En speciel dag, som markerer begyndelsen på et lille nyt liv. En dag fuld af glæde, fest og selvfølgelig gaver.

Hvis du stadig mangler gaveidéer til en barnedåb, så fortvivl ikke! Der er så mange sjove og søde muligheder at vælge imellem. Du kan overveje en fin sparebøsse, en sød bamse eller en personlig gave, som en sjov sang eller en indgraveret sparegris. Uanset hvad du beslutter dig for, så vil barnet og forældrene uden tvivl sætte pris på din tankefulde gestus.

Personlige gaver til barnedåb.

Står du og skal til barnedåb men mangler gaven til dåbsbarnet? Ønskesedlen er en kilometer lang, men du vil alligevel gerne give noget lidt mere personligt, sjovt eller anderledes? Mulighederne er efterhånden blevet mange, når det kommer til lidt sødere, sjovere og alternative gaveideer til barnedåb.

Et stort hit er blevet ting, der har det lille dåbsbarns eget navn på. Efterhånden findes der ikke det, der ikke kan trykkes navn på, men især bodystockings, hagesmækker, smykkeskrin, smykker og sjove sutter er et stort hit.

Vil du ikke selv finde på teksten til gaven, er mulighederne for sjove fortrykte ting også en meget anvendt mulighed. Et andet alternativ som måske kan fungere som et supplement til den primære gave kan for eksempel være en af disse mange forskellige sjove sutter, der med garanti medfører et smil på læben, når dåbsgaven pakkes op af forældrene og fremvises til de andre gæster.

En dåbsgave der holder hele livet.

Et andet alternativ til personlige gaver til dåbsbarnet kan være et gipsafstøbningssæt.

Forestil dig at lave en afstøbning af den lille nyfødtes fødder og hænder og have det evige minde hængende på væggen. Det vil uden tvivl skabe smil og glæde hver gang forældrene ser det, og det vil også give dem noget at se tilbage på i fremtiden.

Så hvorfor ikke vælge noget særligt og personligt som en gave til dåbsbarnet? Køb et gipsafstøbningssæt i dag, og glæd både de nybagte forældre og den lille nyfødte.

Find afstøbningssæt ved at gå til dåbsgaver herunder.

Giv en højdemåler i gave til barnedåb.

En anden gave til at have hængende på væggen, er der personlige højdemåler til børn.

Denne mulighed er et alternativ til dørkarmen, som nogle også gør brug af, når de små børns højde skal følges. Fordelen ved denne udgave er, at den kan flyttes rundt i huset, men også kan tages med, hvis familien flytter, eller når barnet flytter hjemmefra.

Giv en sparebøsse i dåbsgave.

Vil du i stedet sikre dåbsbarnets opsparing, er en personlig eller sjov sparebøsse også en mulighed.

Sparebøsser findes i dag i et utal af forskellige udgaver. Denne mulighed giver dig både mulighed for at give et bidrag til en børneopsparing og samtidig give den lille en sparebøsse, hvori pengene kan samles og som kan fungere som minde fra dåbsdagen.

Dåbstallerken.

En barnedåb er en helt særlig begivenhed, hvor man ønsker at fejre den lille ny og byde ham eller hende velkommen i verden. Der er noget magisk over det øjeblik, hvor barnet bliver døbt og derfor skal dette øjeblik fejres og mindes i mange år fremover. En dåbstallerken er en fantastisk måde at gøre netop dette på!

Med en dåbstallerken i gave kan man give den lille ny en personlig og unik gave, som vedkommende vil kunne bruge og nyde i mange år fremover. Det er en gave, som vil være med barnet hele vejen fra fødslen og frem til voksenlivet, og den vil altid minde ham eller hende om en helt særlig dag.

Mulighederne er mange, hvad enten du ønsker en sød eller personlig gave til det lille dåbsbarn og du kan finde endnu flere gaveideer til barnedåb herunder – eller klikke her og finde endnu flere gaver til barnedåb

Den billigste pris
Logo
Shopping cart