De bedste hundesenge

Spørg en hundeejer, hvad deres hund laver på ethvert givet tidspunkt, og de vil sandsynligvis svare: Ligger i sin hundeseng og sover – det er ihvertfald, hvad min hund gør lige nu.

Hunde sover typisk omkring 12 til 14 timer om dagen, og nogle gange endnu mere afhængigt af deres alder eller race. Når man tænker på alt den tid hunde tilbringer med at putte, giver det god mening at sørge for en god og behagelig hundeseng til din hund.

Vælg den rigtige hundeseng til din hund.

Før du køber en ny hundeseng til din hund, er det en god ide at tænke lidt over måden din hund sover på, dens størrelse og alder. Nogle hunde kan godt lide at sove med hovedet på noget, mens andre elsker at putte i et hyggeligt huleagtigt overdækket sted.

Ældre hunde vil sætte pris på ortopædiske senge, der understøtter deres led, og unge hvalpe drager fordel af en vandtæt seng, der kan vaskes i tilfælde af ulykker.

Det gælder også om at finde en holdbar hundeseng, som din hund ikke vil ødelægge alt for hurtigt. Her det vigtigt, at tænke over om din hund er i en alder, hvor den har det med at gnave i ting, eller om hundesengen er lavet af materialer, der ikke kan holde til et par store hundenegle, der graver og tramper rundet i hundesengen.

Der findes masser af hundesenge på markedet, og nogle holder længere end andre. Heldigvis deler mange hundeejere deres mening om de forskellige hundesenge online, og vi har ud fra deres anmeldelser og input, udarbejdet en liste over de bedste hundesenge – og selvfølgelig fundet de bedste priser.

Vores liste med de bedste hundekurve.

Scruffs Windsor hundeseng.

Scruffs Windsor´s hundekurv passer farvemæssigt godt til den nye danske indretningsstil , og er lavet af høj-kvalitets chenillestoffer, som gør den utrolig blød.

Hundesengen er holdbar, er godt isoleret og vidunderlig blød, da sengen er betrukket med en tweed på ydersiden af sengens sidevægge.

Hundekurven er fremstillet af polyester, polyamid, kunstigt læder (PU) og genanvendt polyester.


Flamingo Donut Fluffy Hundeseng.

Flamingo donut hundeseng er lækker hundeseng som din hund vil elske. Den er lavet i 100% polyester fleece i form af langt blødt plys.

Hundesengen er donut formet, og giver din hund en rar og tryg fornemmelse når den ligger i den. Denne hundeseng er især god til hunde der lider af angst

Donut hundesenge er perfekt til hunde, der elsker at krølle sig sammen, når de sover eller slapper af. Den bløde kant giver samtidigt hunden mulighed for at støtte hovedet.


Trixie Vital lino Hundeseng

En ortopædisk hundekurv, der især er egnet til ældre hunde, eller hunde, som lider af dårlig ryg eller har ledproblemer.

Ruskindsimiteret seng med liggeområde lavet af memory skum, der former sig perfekt efter hundens krop, og derfor giver optimal trykfordeling.

Memory-skummet sørger for, at puden altid returnerer til sin oprindelige form.

Størrelser:
Small: 60 x 45 cm
Medium: 83 x 67 cm
Large: 110 x 92 cm


EHP Romy Hundesofa

Romy er et helt særligt møbel til det kræsne og stilrene hjem, hvor elegance er i højsædet.

Enchanted Home Pet har håndlavet denne her luksus hundesofa. Stoffet er lavet i blød fløjslignende plys og er løftet fra gulvet for at undgå træk.

Sidepanelerne giver hunden en følelse af tryghed, og sengen er udstyret med en luksuriøs madras, der giver den ultimative komfort til din hund.

  • Håndlavet
  • Ægte kuksus
  • Egne til hunde op til 4,5kg
  • Aftageligt og vaskbart overtræk på puden
  • Ekstra lomme til legetøj bagpå

Scruffs Regent hundesofa

Leder du efter en flot hundekurv til stuen, er denne hundesofa det perfekte tilbehør, der passer til dine egne lædersofaer.

Hundesofaen er udført i en flot, klassisk stil med sort eller brunt imiteret læder med knapdetaljer og søm rundt om sofaens sider.

Pudehøjden er lav, hvilket er godt for de ældre hunde, så de nemt kan lægge sig til rette.

Betrækket på Regent hundesofa kan vaskes ved 30 grader. Det kunstige læder kan tørres af med en fugtig klud.

Den billigste pris
Logo
Shopping cart